Prajituri

Reteta Pasca cu ciocolata si branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
sufletista postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pasca traditionala cu aluat de cozonac"
 
Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu siguranta aceasta prajitura minunata va fi imediat indragita si de copii.

ingrediente

   350 g faina
   20 g drojdie
   150 gr lapte
   100 g apa
   70 gr zahar
   1 ou
   35 g unt moale
   1 zahar vanilat
   30 g cacao
   1 varf cutit sare
   Pt umplutura de branza
   250 gr branza de vaci
   1 ou
   4 linguri zahar
   1 lingura cu gris
   1 lingura cu faina
   50 g bobite ciocolata
   1 zahar vanilat
   1 lingurita de gris pentru pudrat foaia de aluat inferioara
   UNS
   1 albus
   10 g bobite de ciocolata

mod de preparare

Pentru pasca cu ciocolata si branza amestecam faina cu cacaua si le punem intr-un vas incapator,

Amestecam laptele cu apa si le incalzim putin,

Frecam drojdia cu 1 lingurita de zahar,apoi o amestecam cu laptele si o adaugam in centrul fainii,

Framantam putin apoi adaugam oul batut usor,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare,

Framantam pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini,

Acoperim vasul cu o folie alimentara si lasam sa dospeasca 1 ora intr-un loc caldut,

Dupa 1 ora impaturim aluatul in 2 bucati,intindem una dintre bucati pe planul de lucru infainat intr-o foaie de cca 1 cm grosime,

Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina, punem foaia de aluat in tava.

Cealalta bucata de aluat o pastram presarata cu faina si o vom intinde inainte de a baga pasca la cuptor. 

Acoperim tava si o lasam pentru 30 min intr-un loc ferit de curenti de aer,

Umplutura pentru pasca:

Amestecam branza cu oul, apoi adaugam zaharul, zaharul vanilat, grisul, faina iar la sfarsit bobitele de ciocolata.

PASCA SE UMPLE NUMAI INAINTE DE A FI BAGATA LA CUPTOR.

Dupa 30 min pudram foaia inferioara cu o lingurita de gris si umplem pasca, ungem marginile cu 1 albus batut usor, presaram bobite de ciocolata deasupra si dam tava la cuptor cca 45 min.


Lasam pasca cu ciocolata si branza sa se raceasca in tava dupa care o scoatem si o lasam la racit.

Incearca si Cupcakes cu ciocolata si sos de cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata si branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.