Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga vanilia, uscata si pisata cu un pic de zahar, smantana si se amesteca adaugand faina putin cate putin. La urma se pun albusurile batute spuma si se amesteca incet. Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor, la foc mic, 25—30 min. Cand este gata, se rastoarna pe un fund de lemn asternut cu un servet.
Se presara cat sunt fierbinti zahar pudra vanilat si cand sunt complet reci se taie patrate mici si se aseaza pe farfurie.
Alte retete recomandate:
Pasca cu ciocolata
Tiramisu
Placinta cu mere
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe