Prajituri

Reteta Placinta alb-negru

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:8m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Batem spuma 2 albusuri cu jumatate de cana de zahar. Adaugam 20 dkg de fulgi de cocos si ¼ din cana de faina. Turnam amestecul intr-o forma de tort

ingrediente

Pentru aluat:
   2 albusuri
   Â½ cana zahar
   20 dkg fulgi de cocos
   Â½ cana faina
Pentru crema:
   2 galbenusuri
   Â¾ cana frisca
   17 dkg ciocolata menaj
   2 linguri Brandy
   17 dkg ciocolata alba
   3 linguri smantana

mod de preparare

Batem spuma 2 albusuri cu jumatate de cana de zahar. Adaugam 20 dkg de fulgi de cocos si ¼ din cana de faina. Turnam amestecul intr-o forma de tort unsa. Il coacem la 180 de grade 25 de minute si il lasam la racit. Amestecam la abur galbenusurile cu ¾ din cana de frisca pana se ingroasa si devine de culoare galben deschis. Adaugam 17 dkg de ciocolata de menaj, 2 linguri de Brandy si amestecam pana cand ciocolata se topeste. Racim crema. Amestecam la abur 17 dkg de ciocolata alba si 3 linguri de smantana. Dupa racire adaugam cremele alternativ cu lingura la prajitura. Este foarte buna daca este servita cu sirop de zmeura si este foarte aratoasa.
Incearca si Tarta cu mere si branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta alb-negru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.