Daca vrei o crema pufoasa bati ouale separat. Mie imi place crema mai compacta, asa ca am amestecat toate ingredientele din lista. Crema astfel formata, am turnat-o pe o foaie de aluat si am acoperit-o cu cealalta foaie. Am lasat-o la cuptor pentru 45- 50 minute la foc potrivit si am portionat-o dupa ce s-a racit.
Am pudrat placinta cu branza, stafide si menta cu zahar pudra si am servit-o alaturi de un ceai racoritor de fructe.
Sura acestei retete este site-ul Dulcegarii Culinare
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe