Prajituri

Reteta Prajitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
gherman_43428 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul.
2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bin

ingrediente

Ingrediente:
   4 oua
   280 g zahar
   300 g ciocolata cu lapte
   100 g unt
   120 g faina
   gem de caise
   un plic de zahar vanilinat
   50 g nuca macinata

mod de preparare

1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul.


2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bine apoi se pune faina.


3. Albusurile se bat spuma tare si se adauga la compozitie, amestecand prin rasturnare.


4. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace.


5. Cand este gata se scoate din cuptor si se unge cu gemul de caise (las la aprecierea fiecareia cantitatea).


6. Deasupra gemului se pune un strat din urmatoarea glazura:


7. Albusurile se bat spuma tare cu 80 g zahar, zaharul vanilinat, apoi se amesteca cu nuca macinata.


8. Se intinde peste prajitura si se mai da la cuptor sa se usuce glazura.
se taie felii mici, dreptunghiulare
Incearca si Briose cu cappucino si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.