Prajituri

Reteta Prajitura Anca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pregatesti blatul asa:
Bati albusurile cu mixerul, impreuna cu zaharul, apoi adaugi cocosul si macul, iar la final 2 lingur

ingrediente

Pentru aluat:
   8 albusuri
   200g zahar
   100g nuca de cocos
   100 g mac
   2 linguri faina
Pentru crema si umplutura:
   200 ml lapte
   100 g zahar
   2 sticlute esenta de vanilie
   3 linguri faina
   8 galbenusuri
   1 pachet margarina
   2 pachete biscuiti simpli
   300 ml lapte cu cafea
   100 g crema de ciocolata din comert (
   1/2 borcan gem dupa gustul fiecaruia

mod de preparare

Pregatesti blatul asa:


Bati albusurile cu mixerul, impreuna cu zaharul, apoi adaugi cocosul si macul, iar la final 2 linguri de faina. Compozitia obtinuta o pui intr-o tava pe care ai uns-o mai intai cu margarina si ai tapetat-o cu faina. Dai tava la cuptor si lasi prajitura sa se coaca 40 minute.





Pregatesti crema asa:


Pui laptele la fiert, iar galbenusurile le amesteci cu zaharul. Separat, amesteci cu mixerul margarina pana devine cremoasa.


Cand laptele fierbe adaugi galbenusurile si mai fierbi


pana se ingroasa putin.


Lasi compozitia la racit, apoi adaugi si margarina facuta crema.


Cand blatul s-aracit putin, pui crema, si peste aceasta adaugi biscuitii inmuiati in lapte cu cafea.


Deasupra pui crema de ciocolata si gemul ales.
Incearca si Cheesecake de lamaie la cana
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Anca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite