Prajitura capsunica este o reteta simpla de prajitura, potrivita pentru perioada in care gasim capsuni proaspeti si dulci.
Pentru inceput mixam frisca. Separat, zdrobim 350 g capsuni cu blenderul (restul le pastram pentru ornat), iar peste crema ce s-a format adaugam cutia cu mascarpone si cele 2 linguri cu zahar pudra. Amestecam bine. Rezultatul se incorporeaza cu frisca. Formam prajitura facand un strat de piscoturi inmuiate foarte putin in sucul de pere, acoperim cu 3 linguri de crema de capsuni, continuam cu alte 3 straturi.
Prajitura Capsunica se decoreaza cu capsunile ramase dupa placerea fiecaruia.
Mixerul de mana Philips mi-ar fi util in pregatirea cremei dar si a altor produse culinare.
Prajitura capsunica se serveste rece, chiar si dupa 2-3 ore de stat in frigider. De preferat o noapte intreaga.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCumparati de dimineata,direct de pe plantatiile celebre de langa lacul Bodensee,m-am pus pe treaba facand o prajitura cu...
Prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii