Prajituri

Reteta Prajitura Caterinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru prajitura Caterinca se fac 4 foi din 500-650 g faina, 250 g unt, 200 g zahar, o lingurita de amoniac.

ingrediente

   500-650 g faina
   250 g unt
   200 g zahar
   o lingurita de amoniac
   lapte caldut
   4 galbenusuri
Crema :
   200 g zahar
   200 g unt
   o lingura de cacao
   2 linguri de dulceata
   2 linguri de rom si foaia inmuiata in lapte
Glazura:
   4 albusuri
   200 g zahar.

mod de preparare

Pentru prajitura Caterinca se fac 4 foi din 500-650 g faina, 250 g unt, 200 g zahar, o lingurita de amoniac stins cu lapte caldut, 4 galbenusuri. O foaie se sfaramiteaza si se stropeste cu 100 ml de lapte. Crema – se freaca 200 g zahar cu 200 g unt, o lingura de cacao, 2 linguri de dulceata, 2 linguri de rom si foaia inmuiata in lapte. Glazura – se bat spuma 4 albusuri cu 200 g zahar.


Prajitura Caterinca se serveste dupa ce s-a racit.

Incearca si Negrese apetisante
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Caterinca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.