Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, cacaoa, faina se amesteca cu praful de copt si nucile macinate. Se toarna in tava
Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, cacaoa, faina se amesteca cu praful de copt si nucile macinate. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit, 20 minute.
Se indulceste cafeaua cu zaharul. Se separa 200 ml. cafea si se adauga treptat in nuca macinata, pana se obtine o compozitie ca un pireu. Se amesteca cu untul frecat spuma si romul.
Se intinde jumatate din crema pe blat. Se trec piscoturile prin cafea si se pun peste stratul de crema, apoi se acopera cu restul de crema.
Pentru glazura, se topesc in bain-marie untul si ciocolata rasa. Se amesteca pana se obtine o crema omogena si se intinde pe prajitura.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeDragii mei, astazi vreau sa va arat cum sa faceti eclere pas cu pas. Am primit multe mesaje in care am fost rugata sa postez...
Eclere pas cu pas (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii