Se bat bine cu telul 4 albusuri cu 2 pliculete de zahar vanilat Se amesteca albusurile cu branza. Se scoate aluatul din frigider. Se intinde in tava
Se bat bine cu telul 4 albusuri cu 2 pliculete de zahar vanilat
Se amesteca albusurile cu branza.
Se scoate aluatul din frigider.
Se intinde in tava unsa cu putin unt/ulei, astfel incat sa se urce si pe peretii tavii.
Se sfarama cu sucitoarea 1 pachet de biscuiti.
Se pun biscuitii sfaramati peste aluat.
Se pun afinele peste biscuiti.
Se pune compozitia de branza peste afine.
Se coace la foc mare 10 min., apoi se da pe foc mic aprox. 45-50 minute.
Reteta Prajitura cu afine a fost propusa de khalima
Alte retete: Turnulete cu fragute si iaurt; Prajitura rece cu fructe de padure; Rulada mea cu capsuni ..sau cu zmeura, mure, afine
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO mancare satioasa si gustoasa.
Perisoare cu sos de rosii si ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii