Intai de toate am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca la 180 C. Am amestecat faina cu alunele macinate; am separat ouale. Branza am frecat-o cu mi
Intai de toate am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca la 180 C.
Am amestecat faina cu alunele macinate; am separat ouale.
Branza am frecat-o cu mierea pana a devenit o crema uniforma (1), apoi am adaugat galbenusurile pe rand(2), amestecand bine dupa fiecare, apoi faina cu alunele (3).
Separat am batut albusurile spuma tare (4) si le-am adaugat peste compozitia cu branza si alune, amestecand usor de jos in sus.
Am turnat in forma (5) si-am copt pt. aprox. 25min. la 180 C (6).
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu alune si branza a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Placinta cu branza Prajitura branza
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsO reteta extrem de rapida, foarte ieftina si gustul...hmmmm ,,o bunatate". Putem sa o combinam cu un gratar (pui, porc,...
Conopida cu pesmet si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii