Se aseaza biscuitii intro tava mai inalta in trei straturi, peste care se toarna un sirop fierbinte din 700 ml apa, 5 linguri cacao, 6 linguri zahar s
Se aseaza biscuitii intro tava mai inalta in trei straturi, peste care se toarna un sirop fierbinte din 700 ml apa, 5 linguri cacao, 6 linguri zahar si apoi se acopera tava cu un servet (ca sa se inabuseasca bine biscuitii). Se prepara pe rand fiecare budinca dupa instructiunile de pe pachet in care se mai adauga 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilat si 2 galbenusuri dupa care se pune fierbinti peste biscuiti (dar pe rand, numai dupa ce ai pus prima budinca, alegi tu ordinea in care vrei sa pui budincile). Apoi se prepara frisca dupa instructiuni (in care adaugi un plic intaritor frisca) si ornezi prajitura (numai dupa ce s-a racit). La sfarsit dai pe razatoarea mica cele 50 g ciocolata de menaj, dupa care se da la rece cateva ore.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneAm fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...
QuesadillaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii