Prajitura cu branza este o reteta simpla. Exista multe feluri de prajituri cu branza, pentru aceasta nu ai nevoie decat de oua, smantana, faina, indulcitor, branza cacao si faina.
Incingem cuptorul. Cernem faina impreuna cu cacao, punem smantana cu apa intr-un castron peste care adaugam praful de copt.
Mixam ouale impreuna cu zaharul si indulcitorul, punem esentele, turnam incet uleiul, adaugam smantana cu praful de copt si amestecam incet cu faina.
Turnam o treime in cuptor, la foc potrivit, pana se coace , aprox. 15-20 de minute. Turnam crema de branza si restul de compozitie de blat, ramas. Dam la cuptor, la foc mic, aprox. 25-30 de minute. Se taie dupa ce s-a racit.
Se poate pudra cu zahar dar eu evitand zaharul, am inlocuit cu nuca de cocos. Optional in crema de branza se pot pune stafide. eu am renuntat.
Alte retete recomandate:
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaLimoncello de casa ce poate fi consumat atat ca aperitiv cat si digestiv
Reteta Limoncello - lichior de lamaiPentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii