Prajitura cu branza si iaurt este o reteta fina si utila pentru meniul de sarbatoare. Pentru a o prepara sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, faina, drojdie, telemea, iaurt, oua.
Prajitura cu branza si iaurt este o prajitura fina si gustoasa. Pentru inceput realizam un aluat pentru prajitura dospit, format din faina, drojdie, sare si apa calda. Se framanta si se lasa la dospit. Se intinde din acesta o foaie de 3-4 cm grosime, care se taie fasii de 4 cm latime, iar in mijlocul fasiei se pune branza.
Se ruleaza, se formeaza un sul care se taie si el in bucati de 2 cm. Se aseaza intr-o tava. In fiecare cub se face o incizie in care se adauga iaurtul batut cu oua.
Poate fi servita dupa ce s-a racit.
Alte retete recomandate:
Pasca fara aluat
Pasca cu branza
Tiramisu
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCiorbita de ''verisoare'' dulci cu legume pline de vitamine,intareste sistemul imunitar ( sper ca am zis un adevar,ramane de...
Ciorbita de perisoare cu amestec de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii