Prajituri

Reteta Prajitura cu cafea si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se cerne faina si se amesteca cu un varf de cutit de drojdie uscata, cu zaharul si cafeaua. Se incorporeaza in faina cu zahar untul topit, ouale, un

ingrediente

   300 gr faina
   180 gr zahar brun
   1 lingura cafea solubila
   90 gr unt
   2 oua
   3 linguri smantana
   100 gr ciocolata
   sare
   1 plic zahar vanilat
   drojdie uscata
   migdale

mod de preparare

Se cerne faina si se amesteca cu un varf de cutit de drojdie uscata, cu zaharul si cafeaua. Se incorporeaza in faina cu zahar untul topit, ouale, un praf de sare si smantana, Se tapeteaza o forma dreptunghiulara (cca 21x11 cm) cu hartie pergament unsa cu unt. Se pune compozitia in forma si se coace in cuptorul incins, la foc moderat, timp de 30-35 de minute. Prajitura se scoate din forma si se curata de hartie dupa ce s-a racit. Se pune pe un platou si se imbraca in ciocolata topita.




Se decoreaza cu migdale. Alte retete de dulciuri:





Tarta cu fructe


{rajitura din foi cu miere


Spuma de capsuni
Incearca si Prajitura Cleopatra
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cafea si ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.