Prajituri

Reteta Prajitura cu caise si migdale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Drojdia se amesteca cu putin lapte, o lingura de zahar si 3 linguri faina. Se lasa la dospit. Se amesteca apoi cu restul de lapte, untul moale, zaharu

ingrediente

   Blat: 500 g faina
   un pachet drojdie uscata
   250 ml lapte
   80 g zahar
   2 oua
   100 g unt moale
   Deasupra: 1 kg caise decojite
   50 g migdale tocate mare
   3 linguri gem de caise

mod de preparare

Drojdia se amesteca cu putin lapte, o lingura de zahar si 3 linguri faina. Se lasa la dospit. Se amesteca apoi cu restul de lapte, untul moale, zaharul si faina. Se lasa coca 45 min la dospit apoi se intinde in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se pun deasupra caisele si se coace 45-50 min la foc potrivit. Se unge prajitura calda cu gem si se presara cu migdale. Se lasa sa se raceasca complet in tava inainte de a fi taiata.

Incearca si Crema de zahar ars cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise si migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.