O prajitura de sezon delicioasa. Retete dietetice
Se spala ciresele si se curata de samburi. Se lasa deoparte. Ouale se bat usor cu sarea, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana isi dubleaza volumul. Se toarna uleiul in fir subtire in timp ce se mixeaza, apoi se adauga iaurtul. Se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga peste oua. Se incorporeaza bine, apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu dimensiunea de 23 x 33 cm. Deasupra se asaza ciresele si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca 35-40 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar pudra, se taie bucati si se seveste. Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii