Ouale si zaharul se freaca bine-bine, adaugam pe rand laptele pana obtinem o compozitie albicioasa si zaharul s-a dizolvat de tot. Puneti pe rand nuci
Ouale si zaharul se freaca bine-bine, adaugam pe rand laptele pana obtinem o compozitie albicioasa si zaharul s-a dizolvat de tot. Puneti pe rand nucile si faina in care am pus si bicarbonat. Adaugati zeama si coaja de la lamaie si amestecati ingredientele pentru omogenizare. Turnati compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si coaceti blatul la foc potrivit.
Pentru crema frecati la bain-marie ouale cu zaharul si cand acesta se dizolva puneti nesul dizolvat in putina apa. Tineti crema la bain-marie pana cand devine sticloasa apoi lasati-o la racit. Frecati untul cu o lingura de lemn pana se elimina tot zerul si obtineti o compozitie spumoasa. Amestecam untul in crema rece pana se omogenizeaza. Turnati aceasta crema peste blatul rece si deasupra presarati nucile sfaramate si prajite intr-o tigaie uscata.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloDe curand a fost ziua bunei mele prietene Anca si cum adora ciocolata, m-am gandit sa ii fac o surpriza placuta cu acest...
Tort Anca - ciocolata si gem de caiseSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii