Se amesteca faina cu untul, cele 3 galbenusuri, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie si 3 linguri de zahar. Se framanta bine aluatul si se lasa s
Se amesteca faina cu untul, cele 3 galbenusuri, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie si 3 linguri de zahar. Se framanta bine aluatul si se lasa sa se odihneasca pentru cateva minute. intre timp se prepara crema. Se marunteste nuca, se amesteca cu zahar, dupa gust si se adauga 1 lingura de cacao si albusurile batute spuma. Dupa aceea se intinde din aluat o foaie, se taie in patrate, iar in mijloc se asaza crema. Se lipesc colturile patratelor si se pun intr-o tava, iar apoi in cuptorul cald, la copt.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de prajituri:
Tiramisu
Prajitura cu visine
Prajitura cu dovleac
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradReteta de preparare a papanasilor Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii