Este cea mai buna reteta noua din cartea mea peronala de bucate pe care am primit-o si incercata si pe care o adora fata mea.
Se amesteca faina cu untura si zaharul. Se adauga praful de copt, putina sare, oul si smantana,.
Se face o foaie care se intinde in tava. Foaia se unge cu gem de capsuni si se pune peste el bucati de visne fara samburi.
Se face foaia cu nuca din 6 oua, ce se bat separat albusurile cu zahar, se adauga galbenusurile, 3 linguri de faina si nuca macinata si se toarna peste blatul cu visine.
Se coace 35-40 minute. Crema Se fierbe cafeaua cu zaharul si faina si galbenusurile pana se ingroasa.
Cand se raceste se amesteca cu un pachet de margarina si se toarna peste prajitura. Deasupra se rade ciocolata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeVegane...si irezistibile!
Prajiturele cu cocos si lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii