Reteta am gasit-o pe un site si am adaptat-o gusturilor mele
Untul se topeste si se lasa la racit. Se bat ouale cu zaharul cateva minute pana devine o spuma albicioasa peste care se adauga untul topit, faina, cocosul si zaharul vanilat. Compozitia nu trebuie sa fie tare, sa curga. Daca vi se pare prea tare puteti adauga cateva linguri cu lapte (2-3). Pe fundul unei tavi rotunde (a mea este de 20 cm) se pune hartie de copt peste care se pun merele taiate feliute. nu trebuie sa aiba o forma anume, nu trebuie sa fie foarte subtiri. Eu peste ele mai pun fulgi de ciocolata si/sau bucati de nuca (am incercat si impreuna si separat). Se toarna blatul si se da la cuptorul preincalzit la 170 g pt 40 min. Se poate orna cu frisca dar mie imi place foarte mult goala :)
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura care mie imi place foarte mult! Reteta o am din caietul de prajituri al bunicii mele!:X
Prajitura cu branza dulce si bezeaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii