Prajituri

Reteta Prajitura cu marmelada de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul moale, se freaca bine, se incorporeaza galbenusurile unul cate unul, apoi se adauga zaharul, smantana, albusurile batute spuma si faina cernuta

ingrediente

   200 gr unt
   100 gr margarina
   sare
   200 ml smantana
   4 linguri de zahar
   2 oua
   650 gr faina
   marmelada de caise
   coaja de lamaie

mod de preparare

Untul moale, se freaca bine, se incorporeaza galbenusurile unul cate unul, apoi se adauga zaharul, smantana, albusurile batute spuma si faina cernuta in ploaie. Aluatul format de lasa la rece, apoi se unge cu margarina si se framanta din nou un sfert de ora. Dupa ce a stat la rece din nou, se intinde o foaie groasa de 1 cm. Cu ajutorul unui pahar, se taie rondele, care se pun la copt, in cuptorul incins. Se lipesc doua cate doua, cat sunt calde, cu marmelada de caise,amestecata cu rom sau coaja rasa de lamaie.
Prajiturile se servesc reci.





Alte retete de dulciuri:





Turta dulce


Cornulete cu rahat


Cozonac moldovenesc
Incearca si Prajitura rapida si pufoasa cu visine
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu marmelada de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.