Prajitura cu mei este o reteta traditionala romaneasca. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Prajitura cu mei este o reteta traditionala romaneasca. Pentru a prepara aceasta prajitura se topeste 100 gr margarina si se amesteca apoi cu zaharul, ouale, faina, laptele, meiul, coaja rasa de lamaie si sarea. Se omogenizeaza si se toarna compozitia intr-o forma unsa cu restul de margarina si tapetata cu faina. Se introduce apoi in cuptor si se coace prajitura la foc mediu, cca 25-30 de minute. Se lasa apoi 10 minute la racit, dupa care se taie bucati si se pudreaza cu zahar praf.
Prajitura cu mei se serveste dupa ce s-a racit.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine Cam acesta a fost tortul nostru pentru revelion! Initial avam in plan o alta crema, dar nu a iesit cum mi-am dorit! Am...
Desert tort cu cafea, cocos si visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii