Prajitura cu mere si gutui este o prajitura clasica, aromata cu parfum de toamna. Este si foarte sanatoasa, si se prepara incredibil de usor.
Am curatat gutuia, am taiat-o feliute si am pus-o la inmuiat 20 min cu apa cu fructoza si 20g de unt topit. Am curatat merele de coaja si le-am taiat feliute.
Am tapetat o tava de yena cu unt peste care am presarat o lingura si jumatate de fructoza, apoi am acoperit tot fundul tavii cu mere si gutuie. Am dat tava la cuptor cam 10 minute pana s-au rumenit fructele. Intre timp am pregatit pandispanul: am separat ouale si am batut albusurile bat, am amestecat galbenusurile cu jumatatea de lingura de fructoza ramasa si cu uleiul pana s-au omogenizat. Am tunat in ploaie faina, taratele, praful de copt si galbenusurile peste albusurile batute spuma. Dupa ce erau rumetite putin fructele am turnat pandispanul deasupra. Am lasat la cuptor 30 min la 180 grade si am intors tava.
Prajiura cu mere si gutui se poate servi cu zahar pudra, frisca, ciocolata topita sau rasa
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii