Laptele cald se amesteca cu untul topit si racit, drojdia, zaharul si zaharul vanilat, un galbenus. Se lasa sa creasca putin, se pune faina, se framin
Laptele cald se amesteca cu untul topit si racit, drojdia, zaharul si zaharul vanilat, un galbenus. Se lasa sa creasca putin, se pune faina, se framinta un aluat si se lasa la dospit. Se intinde in tava. Se unge cu putin gem de caise si apoi se pun merele curatate si taiate felii. Se presara cu zahar si se pun fulgi de migdale. Se presara untul in fulgi si se lasa 30 min sa se odihneasca. Se coace la foc potrivit.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataPrimavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii