Prajituri

Reteta Prajitura cu miere si crema de vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Smantana se amesteca impreuna cu mierea, zaharul, oul si untul. Se pun pe baie de abur si se amesteca bine timp de 5 minute, dupa care se adauga fain

ingrediente

   4 linguri de smantana
   2 linguri de miere de albine
   150 gr zahar
   1 ou
   300 gr unt
   450 gr faina
   1 lingurita de bicarbonat
Pentru crema:
   300 gr lapte
   1 jumatate baton vanilie
   2 linguri gris
   200 gr unt
   200 gr zahar tos
   zahar pudra
   marmelada

mod de preparare




Smantana se amesteca impreuna cu mierea, zaharul, oul si untul. Se pun pe baie de abur si se amesteca bine timp de 5 minute, dupa care se adauga faina si bicarbonatul. Se pregatesc 4 foi, care se coc pe fundul unei tavi. Se prepara crema intre timp. Se fierbe laptele cu vanilia si grisul si se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul tos si se amesteca bine cu grisul racit. Pe foaia din mijloc se pune marmelada, iar pe foaia de jos si cea de sus crema de vanilie. Prajitura se lasa in frigider cateva ore.
Prajitura se serveste taiata cuburi si pudrata cu zahar.





Alte retete de dulciuri:





Prajitura snikers Ciocolata de casa Tiramisu
Incearca si Tarta crocanta cu rubarba si capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu miere si crema de vanilie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.