Se plamadeste bine aluatul si se imparte in 3. Se intind 3 foi subtiri. Se ia prima foaie, se asaza in tava, se unge cu gem, se presara cu nucile toc
Se plamadeste bine aluatul si se imparte in 3. Se intind 3 foi subtiri. Se ia prima foaie, se asaza in tava, se unge cu gem, se presara cu nucile tocate amestecate cu zahar si zahar vanilat. Se pune peste ea ce-a de-a doua foaie, si se procedeaza la fel. Se acopera cu ultima foaie. Se coace la cuptor pana se rumeneste. Dupa ce s-a racit, se unge cu galbenusurile amestecate cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
Alte prajituri recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSalata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.
Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii