Prajitura cu piersici si nucsoara. Se incalzeste cuptorul 10 minute la treapta cea mai inalta.Tapetati o tava cu hartie de copt. Pentru aluat: Frecati untul taiat bucatele cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa.Se adauga oul si se omogenizeaza, iar la sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
Se incalzeste cuptorul 10 minute la treapta cea mai inalta.Tapetati o tava cu hartie de copt. Pentru aluat: Frecati untul taiat bucatele cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa.Se adauga oul si se omogenizeaza, iar la sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Aluatul se imparte in 2.O parte se intinde cu sucitorul si se aseaza in tava tapetata cu hartie, iar cealalta jumatate se da la frigider.
Pentru umplutura: se taie piersicile cubulete (sau felii) si se pun intr-un castron mare si se stropesc cu suc de lamaie. Se amesteca usor. Intr-un bol separat amesteca impreuna faina, zahar, sare, scortisoara si nucsoara. Se toarna peste piersici si se amesteca usor. Imprastie amestecul de piersici in mod egal in tava. Deasupra piersicilor se pun bucatele din aluatul ramas Coaceti in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute sau pana cand partea de sus este usor rumenita.
Se lasa sa se raceasca complet inainte de a taia in patrate.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm pregătit o rețetă rapidă si delicioasă de cartofi tip acordeon, la cuptor. Condimentul de cartofi de la Delikat le-a...
Cartofi noi, cu afumatura, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii