Se freaca untul cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se adauga faina, praful de copt stins cu zeama de la
Se freaca untul cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile.
Dupa ce s-a omogenizat compozitia se adauga faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja de lamaie si albusurile batute spuma cu sare.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata, se aseaza jumatatile de pruna bine scurse, se presara putin zahar si se coace in cuptorul bine incins 30 de minute. Se lasa la racit.
Se amesteca intr-un vas branza de vaci bine scursa cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de vanilie.
Se adauga gelatina inmuiata in apa rece si incalzita la foc mic si se freaca bine pentru a se omogeniza.
Se intinde crema peste prajitura si se lasa la frigider cateva ore, pana se intareste crema.
Se pudreaza cu putina cacao si se taie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiNu avem nici o ocazie speciala, nici o aniversare, dar din cand in cand, imi place sa ii rasfat pe ai mei cu un tort! Un...
Tort cu ganache de ciocolata, mascarpone si mandarineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii