Prajituri

Prajitura cu umplutura de ciocolata si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca mierea cu untul, oul, romul si zaharul praf pina se obtine o compozitie alba si cremoasa. Se adauga scortisoara si praful de copt amestec

ingrediente

   200 g miere
   75 g unt
   550 g faina
   un ou
   20 ml rom
   praf de copt
   scortisoara
   120 g zahar pudra
   umplutura: 100 g miere
   100 g ciocolata rasa
   200 g nuci
   40 ml rom
   200 g stafide
   un albus

mod de preparare

Se amesteca mierea cu untul, oul, romul si zaharul praf pina se obtine o compozitie alba si cremoasa. Se adauga scortisoara si praful de copt amestecat cu faina. Se pune aluatul in folie de aluminiu si se tine la rece doua ore. Se intind apoi 2 foi. Se pune o foaie in tava unsa.
Pentru umplutura se amesteca nucile macinate cu stafidele care au stat 30 min in rom, ciocolata rasa, mierea si albusul batut spuma tare. Se pune compozitia peste foaia din tava. Deasupra se pune a doua foaie si se coace prajitura la foc potrivit 35-40 min. Rece, se taie patrate si se pudreaza cu zahar.
Incearca si Felii cu caramel
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu umplutura de ciocolata si nuci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite