Se scot visinele din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare, se adauga pliculetul cu zahar vanilat peste ele. Se pregatesc si restul ingredie
Se scot visinele din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare, se adauga pliculetul cu zahar vanilat peste ele. Se pregatesc si restul ingredientelor: se amesteca intr-un bol faina cu praful de copt, iar in alt bol se adauga pe rand ouale, untul, zaharul, iaurtul si se amesteca cu mixer-ul pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se adauga apoi treptat faina cu praful de copt si se amesteca cu lingura, de jos in sus pana se obtine o pasta omogena, cremoasa. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se adauga fructele (se pot pune si bucatele de ciocolata). Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa la foc mediu circa 15 minute pana incepe aluatul sa creasca apoi se poate scoate. Se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar, se portioneaza apoi se poate servi.
Se recomanda un vin roze tinut la rece.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Dulceata de gutui
Ciocolata de casa
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPlecand de la acceptiunea cuvantului GÓDINĂ, godine, s. f. (Reg.) Specie de pepene galben cu coaja lucioasă, m-am...
Tarta cu crema de vanilie si pepene galbenIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii