Se curata merele si se taie marunt. Se pun merele la fiert cu 100 ml suc de mere. Restul de 100 ml de suc se amesteca cu praful de budinca si zaharul
Se curata merele si se taie marunt. Se pun merele la fiert cu 100 ml suc de mere. Restul de 100 ml de suc se amesteca cu praful de budinca si zaharul vanilat si se adauga peste merele care fierb, lasand totul pe foc pana cand s-au fiert merele. Se zdrobesc piscoturile/biscuitii si se aseaza intr-o forma de prajiura. Peste se toarna compozitia de mere si se presara cu scortisoara.
Se lasa prajitura la frigider peste noapte si se serveste a doua zi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura care mie imi place foarte mult! Reteta o am din caietul de prajituri al bunicii mele!:X
Prajitura cu branza dulce si bezeaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii