Prajituri

Reteta Prajitura de sezon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:25m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Freci ouale intregi cu zaharul, adaugi treptat uleiul, laptele, aromele, bicarbonatul si faina.
2. Omogenizezi compozitia si torni in tava unsa si

ingrediente

   2 oua intregi
   1 pahar zahar
   1/2 pahar ulei
   1/2 pahar lapte
   2 pahare faina
   zahar vanilat
   rom
   zeama de la lamaie
   1 lingurita de bicarbonat stins
   1 kg de cirese sau visine

mod de preparare

1. Freci ouale intregi cu zaharul, adaugi treptat uleiul, laptele, aromele, bicarbonatul si faina.


2. Omogenizezi compozitia si torni in tava unsa si tapetata cu faina.


3. Deasupra aluatului, care e moale, asezi visinele sau ciresele curatate de samburi si scurse.


4. Deasupra lor mai pui o mana de zahar si scortisoara si, optional, o mana de nuca data prin masina.


5. Coci la foc potrivit 40 minute, iar cand e gata, o pudrezi cu zahar.
Incearca si Rulada pufoasa cu gem de portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de sezon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.