Am amestecat untul cu zaharul. Am adaugat pe rand ouale. Am pus apoi faina, nucile si stafidele. Se pune totul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Dupa vreo 25 de min de stat la cuptor.
Merele le-am calit impreuna cu zaharul si scortisoara si dupa ce s-au racit le-am pus pe prajitura.
Pt frisca am batut bine bine praful de frisca cu apa si am adaugat apoi smantana si coaja rasa de la lamaie. Am intins-o pe prajitura. Apoi am taiat niste feliute de mere, le-am dat bine prin zeama de la lamaie, le-am pus pe o tava, le-am asezat cate 3 stafide in cap si apoi le-am turnat gelatina calda. Cand s-a intarit gelatina le-am decupat cu grija si am pus cate o feliuta pe fiecare bucata de praji.
Pofta buna! Reteta Delicatesa din piure de mere a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe