1. Pentru aluatul fraged amestecam bine faina cu praful de copt. Intr-un castron se mixeaza untul moale cu zaharul apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Acest aluat se intinde intre doua hartii de copt intr-o faoaie de blat subtire care se coace intr-o tava tapetata cu hartie, la foc potrivit,10 minute.
2. Aluatul pentru blat se prepara mixand untul tare taiat in cubulete mici, turnand zaharul si adaugand ouale, unul cate unul, apoi faina amestecata cu praf de copt si esenta. Acest aluat se toarna si se intinde peste aluatul fraged deja copt. Deasupra se decoreaza cu sferturi de prune si nectarine, dupa ce acestea au fost apalate si sterse. Se da la copt in cuptorul preincalzit la foc potrivit cca 30-35 de minute. Se scoate prajitura si se presara pe toata suprafata zaharul vanilat. Se lasa putin la racit apoi se taie prajitura in patrate.
Pofta buna!
Prajitura cu prune si nectarine se serveste dupa ce s-a racit.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe