Prajituri

Reteta Prajitura Francisc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Prajitura Francisc este o reteta de prajitura foarte simpla. Pentru a pregati aceasta prajitura trebuie sa folositi 6 oua.

ingrediente

   6 oua
   6 linguri zahar
   6 linguri faina
   150 g unt
   150 g nuca
Glazura:
   100g zahar pudra
   1-2 linguri cacao
   3 linguri apa fiarta

mod de preparare

Prajitura Francisc e o reteta pentru gospodinele aflate la inceputul lungului drum printre oale, este o reteta extrem de usoara pentru a va indulci cu o prajitura foarte usor de preparat: Se bate compozitia foarte bine si se coace intr-o tava incinsa, bine unsa cu unt. Se taie partea de deasupra aprox 1 cm si se inmoaie cu cafea fiarta bine. Separat se freaca 100 g unt cu 100g zahar pudra. Se amesteca cu restul si cu 150 g nuca macinata. Pentru un gust savuros se adauga putin rom.




Deasupra se aseaza glazura. Se freaca bine ingredientele pana se ingroasa crema. Se adauga 75 g unt si se intinde deasupra blatului.


Prajitura Francisc se serveste la desert langa o ceasca de ceai.
Acesta reteta este scrisa de Radu Bogdan pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.

Incearca si Budinca de curmale cu sos caramel
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Francisc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.