Foaia cu mac: amestecam ingredientele si le coacem la foc mediu la 180 de grade C la inceput, apoi la 150 de grade C. Foi: framantam ingredientele si
Foaia cu mac: amestecam ingredientele si le coacem la foc mediu la 180 de grade C la inceput, apoi la 150 de grade C. Foi: framantam ingredientele si preparam 2 foi. Crema: amestecam zaharul vanilat cu zaharul pudra. Fierbem budinca de vanilie, o racim si o amestecam cu crema de margarina. Umplem foile. Ordine: foaie maro, foaie cu mac, foaie maro. Glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosAceasta reteta de vara este un aperitiv cald, delicios, perfect pentru orice masa din zi.
Vinete umplute la cuptorIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii