Prajituri

Reteta Prajitura Hilda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Margareta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita cu hartie de pergament.

ingrediente

   pentru aluat: 150 gr. faina
   1/2 lingurita praf de copt
   65 gr. zahar
   1 pachetel zahar vanilat
   1 ou
   65 gr. unt sau margarina
   100 gr. unt
   100 gr. zahar
   1 pachetel zahar vanilat
   1 linguri de apa
   200 gr. migdale(nemacinate
   ci in feliute taiate)
   sau nuci(nemacinate)
   sau cocos2 linguri gem de caise

mod de preparare

Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita cu hartie de pergament. Aluatul se unge cu gemul de caise.
Apoi, untul, zaharul, apa se pun pe foc sa se incalzeasca , se pun migdalele in amestec si se intinde totul peste aluat.

Se coace la 190 de grade Celsius cca. 20-30 minute.
Incearca si Tarta cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Hilda" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.