Prajituri

Reteta Prajitura la rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
bodea_30314 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca ingredientele pentru aluat, daca trebuie ca, compozitia sa fie mai moale, se adauga cateva linguri de lapte. Din aluat se intinde o foaie

ingrediente

   Aluat: 200 gr zahar pudra
   250 gr nuca macinata
   2 linguri cacao
   1 ou si eventual lapte. Crema: 3 galbenusuri fierte
   120 gr unt
   120 gr zahar pudra
   1 pachet zahar vaniliat

mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru aluat, daca trebuie ca, compozitia sa fie mai moale, se adauga cateva linguri de lapte. Din aluat se intinde o foaie pe care se aseaza crema. Crema se face din galbenusurile care se faramiteaza, se adauga untul, zaharul pudra si vanilia. Dupa ce s-a intins crema se ruleaza.
Se poate presara nuca de cocos, nuca macinata, sau zahar praf.
Incearca si Prajitura buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura la rece" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.