Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina. Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati, nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foai
Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina.
Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati,
nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foaia de napolitane.
Bateti la bain - marie albusurile cu 8 linguri zahar.
Separat, caramelizati 5 linguri
zahar si puneti-l peste spuma.
Amestecati bine cat mai repede pentru omogenizare si intindeti compozitia peste prajitura.
Å¢ineti la rece 2 - 3 ore.
Taiati prajitura cu un cutit inmuiat in apa rece.
Alte retete recomandate:
Chec pufos
Cozonac
Torturi
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii