Separam ouale, albusurile le batem spuma cu sarea, pe urma adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste tot zaharul. Punem si galbenusurile unul cate unul, mixand continuu, apoi punem iaurtul, esenta de vanilie si rom (dupa gust), mai mixam putin, apoi adaugam uleiul in fir subtire si la sfarsit, faina amestecata cu praful de copt. Amestecam pana incorporam bine toate ingredientele.
Intr-o tava dreptunghiulara, punem hartie de copt, apoi asezam jumatati de caise pe toata suprafata tavii, dupa care rasturnam compozitia de oua, pastrand cateva linguri pe care le amestecam cu cacao si punem din loc in loc aluat maro, iar cu dosul unei linguri, marmoram putin suprafata. Asezam si ciresele curatate de samburi si dam tava la cuptorul incins pentru 35-40 minute!
Cand este gata, o rasturnam pe un platou sau tocator( in functie de marimea tavii), o lasam sa se raceasca putin, apoi o pudram cu zahar pudra!
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe