Faina, margarina, 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se i
Faina, margarina, 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se imparte in doua. Se pune la frigider si se lasa o ora sa se raceasca.
Umplutura:
Branza se amesteca bine cu 3 galbenusuri, zaharul praf ramas si biscuitii. Se potriveste zaharul si branza dupa gust. Se ia o portie de aluat din frigider,se da pe razatoare ( ca frecateii) si se niveleaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune umplutura cu branza si se da pe razatoare a doua portie de aluat si se acopera branza. Prajitura se coace pana devine maronie.
Alte
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Compot de caise
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO tarta minunata care am facut-o de mai multe ori si inca o fac,imi place foarte mult in versiunea cu soia.Super frumoasa si...
Tarta cu spanacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii