Prajituri

Reteta Prajitura Rozi (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru prajitura Rozi (de post) va trebuie 4 foi napolitana mari, 500 g ciocolata menaj alba, 500 g ciocolata menaj cu cacao.

ingrediente

   4 foi napolitana mari
   500 g ciocolata menaj alba
   500 g ciocolata menaj cu cacao
   400 g margarina
   100 g zahar pudra
   o esenta de vanilie
   300 g dulceata de fructe

mod de preparare

Pentru prajitura Rozi (de post) topim ciocolata alba pe baie de aburi, iar dupa ce s-a racit adaugam 200 g margarina frecata spuma, adaugam dulceata si 100 g nuci sau alune zdrobite. Amestecam repede si punem compozitia intre patru foi, adica intre cate doua. Topim ciocolata cu cacao si o amestecam cu restul de margarina frecata, adaugam alune zdrobite si punem intre cele patru foi umplute cu ciocolata alba.


Dam la rece timp de 3-4 ore, apoi prajitura Rozi se taie si se serveste.

Incearca si Cornulete cu cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rozi (de post)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.