Prajituri

Reteta Prajitura Sighisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute.

ingrediente

   5 oua
   5 linguri de zahar
   5 linguri de faina si
   mirodenii
crema:
   200 g nuci macinate
   150 g biscuiti
   200 g unt
   200 g zahar
   6 linguri de lapte
   2 linguri de cacao si
   mirodenii.

mod de preparare

Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute. Dupa ce s-a copt, se raceste si se pune deasupra gem de caise, peste care se aseaza o crema facuta din 200 g nuci macinate, 150 g biscuiti, 200 g unt, 200 g zahar, 6 linguri de lapte, 2 linguri de cacao si mirodenii. Se amesteca toate la un loc si se face ca o pasta maron, pe care o turnam deasupra peste rulada coapta. Dupa ce punem crema maron, turnam peste ea o glazura din ciocolata alba.


Dupa ce s-a intarit glazura, prajitura Sighisoara se poate servi.

Incearca si Baclava cu lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Sighisoara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.