Prajituri

Reteta Prajitura Somloi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In 100 ml de rom se pun stafidele cca 1-2 ore. In cupe pentru inghetata se rup bucati de piscot. Intre timp se amesteca cu un pic de lapte pana se o

ingrediente

   2 oua
   4 linguri de cacao
   4 linguri de zahar
   2 linguri de faina
   1 l lapte
   100 g unt
   nuci
   100 g stafide
   visine dupa gust
   rom
   1 pachet piscot
   frisca pentru decor

mod de preparare

In 100 ml de rom se pun stafidele cca 1-2 ore. In cupe pentru inghetata se rup bucati de piscot. Intre timp se amesteca cu un pic de lapte pana se omogenizeaza, ouale, cacao, faina si zaharul. Se adauga laptele ramas, un pic de rom, stafidele si nucile. Se lasa sa fiarba fara sa se ingroase prea mult. Se ia de pe foc, se amesteca cu visinele si untul si preparatul cald se toarna peste piscoturi.



Se servesc cu frisca.





Alte dulciuri retete recomandate





Galuste cu prune


Papanasi fierti


Tiramisu
Incearca si Prajitura cu ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Somloi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.