Prajituri

Prajitura spornica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca bine untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, faina, coaja de lamiie rasa si la urma albusurile batute spuma. Se unge o tav

ingrediente

   250 gr. zahar
   250 gr. unt
   250 gr. faina
   7 oua
   coaja de lamiie sau portocala crema : 3 albusuri
   250 gr. zahar oisat
   150 gr. nuci si un baton ciocolata

mod de preparare

Se freaca bine untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, faina, coaja de lamiie rasa si la urma albusurile batute spuma. Se unge o tava cu unt, se presara cu faina, se intinde compozitia de grosimea unui deget, se coace la foc potrivit. Se da la rece, in tava. Deasupra se pune urmatoarea crema. Se bat albusurile spuma, se amesteca cu zaharul pisat, ciocolata rasa si nucile taiate bucatele. se mai da putin la cuptor sa se usuce crema. Dupa ce s-a racit se taie romburi sau patrate.
Incearca si Cheesecake cu struguri si mar
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura spornica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite