Imbraca o tava patrata in folie de aluminiu.
Mixeaza crema de branza impreuna cu mascarpone-ul, zaharul pudra si mierea pana devin un amestec omogen si cremos. Hidrateaza 1 plic de gelatina in 200ml suc de struguri, apoi incalzeste-l putin ca sa se dizolve gelatina, dupa care incorporeaza-l in crema de branza.
Inmoaie piscoturile in sucul de struguri, rapid, formeaza un strat in tava pregatita, apoi toarna crema de branza si da prajitura la frigider pentru 2 ore.
Dizolva celalalt plic de gelatina in sucul de struguri ramas pana se dizolva toata gelatina, apoi toarna-l deasupra.
Da inapoi prajitura tiramisu la frigider peste noapte.
Reteta oferita de Rodiva - for the love of cakes.
A doua zi, scoate prajitura tiramisu cu struguri din tava targand de marginile foliei de aluminiu, taie bucati si decoreaz-o cu struguri inghetati.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe