Prajituri

Reteta culinara Prajitura Toscana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pnetur prajitura Toscana se face un blat din 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina, o lingura de cacao.

ingrediente

   Blatul: 6 oua
   200 g zahar
   200 g faina
   o lingura de cacao
   50 ml ulei
   2 linguri de apa
   1 plic praf de copt Siropul: 300 g zahar
   4 linguri de apa
   cacao
   vanilie si lamaieCrema:200 g zahar
   50 ml lapte
   30 g cacao
   2 oua intregi
   coaja de la 2 lamai
   200 g unt

mod de preparare

Pentru prajitura Toscana se face un blat, care se coace si dupa ce se raceste, se taie in doua. Siropul – 300 g zahar, 4 linguri de apa si cacao se fierb timp de 10 minute, iar dupa ce s-a racit, adaugam rom, vanilie si lamaie. Crema – 200 g zahar, 50 ml lapte, 30 g cacao, 2 oua intregi si coaja de la 2 lamai se amesteca la foc mic. Dupa ce s-a racit, adaugam 200 g unt.


Dupa ce s-a racit, prajitura Toscana se serveste.

Incearca si Rulouri cu mere sau magiun
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Toscana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite