Prajituri

Reteta Prajitura Trabuc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire.

ingrediente

   4 galbenusuri
   400 g smantana
   200 g unt
   1 praf de sare
   faina cat cuprinde
crema de nuca :
   200 g nuca
   200 g zahar pudra si
   4 albusuri.

mod de preparare

Pnetru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire, se unge cu unt fierbinte si se ruleaza, apoi se da la rece timp de doua ore. Dupa aceea, se ia fiecare sul si se taie in 10 parti. Se intind foi mici care se umplu cu crema de nuca facuta din 200 g nuca, 200 g zahar pudra si 4 albusuri batute spuma. Se coc la foc iute.


Prajitura Trabuc se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.

Incearca si Prajitura cu mere si cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Trabuc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.