Prajituri

Reteta Prajitura ungureasca Rozsi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
fandepapabun postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Framantam ingredientele pentru aluat in afara de praful de cacao si il impartim in 3 parti, le coacem pe tava intoarsa. Intr-o foaie adaugam cacao si

ingrediente

Pentru aluat:
   45 dkg faina
   18 dkg margarina
   15 dkg zahar pudra
   1 plic praf de copt
   3 galbenusuri
   Coaja de la o lamaie rasa
   Smantana
   2 dkg praf de cacao
Pentru crema:
   1 budinca de vanilie
   2
   5 dl lapte
   20 dkg margarina
   20 dkg zahar pudra
Pentru decor:
   3 albusuri
   18 dkg zahar pudra

mod de preparare

Framantam ingredientele pentru aluat in afara de praful de cacao si il impartim in 3 parti, le coacem pe tava intoarsa. Intr-o foaie adaugam cacao si smantana. Crema: fierbem budinca in lapte, batem spuma 20 dkg margarina, 20 dkg zahar pudra si 1 zahar vanilat. Ungem o foaie galbena cu gem si pozitionam deasupra foaia maro, intindem crema si acoperim cu cealalta foaie galbena. Amestecam 3 albusuri cu 18 dkg zahar la abur si ungem glazura ct e calda pe prajitura, presaram cu fulgi de ciocolata.
Alte retete recomandate





Prajitura cu visine


Tarta fructe


Dulceata de visine
Incearca si Papanasi cu gris si smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ungureasca Rozsi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.